nlende

Oplossingen

Software creëert mogelijkheden

Vaak wordt gedacht dat met de aanschaf van een mooie terminal uw
registratieprobleem is opgelost. Vergeten wordt dan dat dit apparaat
nog wel geleerd moet worden wat er gescand moet worden, welke controles
moeten plaatsvinden en hoe deze informatie uiteindelijk terecht zal komen
in uw administratie. Kortom om een oplossing te realiseren is naast de
hardware is er ook nog software nodig.

Lees hier over onze standaard-, speciale- en maatwerkoplossingen.

Onze standaard handterminalsoftware. Op basis van onze ruime ervaringen met handterminals ontwikkelde Solicom voor u een verzameling vaak toegepaste handterminalsoftware-oplossingen. Alle basis toepassingen maken gebruik van een gestandaardiseerde duidelijke schermopbouw en zijn eenvoudig in gebruik. De voordelen de basis oplossingen zijn:

  • Opgebouwd uit de beproefde Solicom Busines Objects;
  • Beschikbaar voor meerdere typen en merken handterminals;
  • Op diverse manieren configureerbaar;
  • Gunstige prijs op basis van licentie per toepassing per terminal.

 

Weet u zeker dat de artikelgegevens in uw computer kloppen met de artikelen in uw winkel of magazijn?
Controleer dit op een efficiënte manier met S-Lookup en corrigeer ter plekke alle onjuistheden.

Als u alleen (bar)codes wilt vastleggen, is S-Superscan alles wat u nodig heeft! Behalve de gescande code worden ook datum en tijdstip van registratie opgeslagen.

Registreer medewerker, activiteiten, uren en materiaalverbruik per project en sluis deze gegevens door naar uw calculatiepakket.

Wie inventariseert, weet wat hij heeft! Met S-Inventory kunnen meerdere artikelen per locatie en meerdere locaties per artikel worden vastgelegd. U kunt registraties desgewenst voorzien van een referentie- en/of partijcode. De ingegeven waarden kunnen op verschillende wijze worden gevalideerd.

Vaak komt het voor dat er een handterminal moet worden ingezet voor het vastleggen van een aantal gegevens in een bestand. Omdat het ontwikkelen van maatwerksoftware relatief duur is bieden wij met MatrixMobile de eenvoudig configureerbare oplossing waarbij velden door middel van letters worden voorgesteld en het registratiescript bestaat uit het woord wat met deze letters wordt gevormd.

Wie telt, weet wat hij heeft! Met StockKeeper houdt u de voorraad rechtstreeks bij op een Windows-CE terminal met toetsenbord en optioneel een barcodescanner. Initieel is alleen een lijst nodig met artikelnummer en omschrijving zoals deze uit de meeste administratieve systemen kan worden geëxporteerd.

Vaak komt het voor dat er een handterminal moet worden ingezet voor het vastleggen van een aantal gegevens in een bestand. Omdat het ontwikkelen van maatwerksoftware relatief duur is bieden wij met MultiScan de eenvoudig configureerbare oplossing waarbij velden door middel van letters worden voorgesteld en het registratiescript bestaat uit het woord wat met deze letters wordt gevormd. MultiScan is de opvolger van Matrix Mobile.

Truckloader is bedoelt om te controleren dat de juiste items in een order aanwezig zijn. Order, Item en Aantal worden ingegeven en vergeleken met de huidige verzendlijst. Zo worden alleen de items op de lijst verstuurd.

Gebruik uw PDA als eenvoudige kassa!

Travel Lite Mobile is bedoeld om overzicht te houden op de bagagestukken die afzonderlijk van reisgezelschappen worden vervoerd. Met TLM is bekend waar ieder bagagestuk zich bevindt en worden er geen koffers vergeten.

Mobiele printers zijn handig om op locatie flexibel labels af te drukken. Vaak wordt de printer draadloos via Bluetooth aangestuurd. De hier beschreven toepassing kan worden ingezet voor het aansturen van een dergelijke printer vanaf een handterminal.

Complete orders zorgen voor tevreden klanten! Maar hoe zorgt u ervoor dat alles klopt? Laad de order(s) in een terminal en loop deze na met S-Checklist.

 Met behulp van ParcelScan kunnen pakketten worden gescand die vervolgens in ParcelTrace worden ingelezen. ParcelScan is bedoeld voor gebruik in de loods waar pakketten aankomen, op distributieroute meegaan en bij niet afleveren terugkomen.

2016 © Solicom International | algemene voorwaarden