nlende

Oplossingen

Software creëert mogelijkheden

Vaak wordt gedacht dat met de aanschaf van een mooie terminal uw
registratieprobleem is opgelost. Vergeten wordt dan dat dit apparaat
nog wel geleerd moet worden wat er gescand moet worden, welke controles
moeten plaatsvinden en hoe deze informatie uiteindelijk terecht zal komen
in uw administratie. Kortom om een oplossing te realiseren is naast de
hardware is er ook nog software nodig.

Lees hier over onze standaard-, speciale- en maatwerkoplossingen.

Algemeen

Al onze speciale oplossingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de ontwikkelaars van de softwarepakketten waarop de toepassing aansluit. Door het specifieke karakter van deze programmatuur worden zij uitsluitend  verkocht via partnerbedrijven die gespecialiseerd zijn in deze paketten. Via de link onder aan de beschrijving van de toepassing wordt u doorverwezen naar de partner die de oplossing verkoopt.

 

Configureerbaarheid

Omdat de praktijk leert dat ieder bedrijf zijn eigen manier van werken heeft, zijn onze toepassingen op verschillende manieren aan te passen via een configuratiebestand. Per toepassing zijn de configuratieopties volledig beschreven. De volgende opties kunnen worden geconfigureerd.

Validatiemogelijkheden
Ter controle op juistheid van de geregistreerde gegevens kunnen extra controles worden toegevoegd. Zo kunnen toegestane barcodes, veldlengtes, veldinhoud en formaat worden ingesteld.

Programmaopties
De verschillende programmaobjecten kennen daarnaast een groot aantal instelmogelijkheden. Wanneer de standaardinstelling niet gewenst is, kan deze worden gewijzigd. In de bij het programma aanwezige documentatie worden de mogelijke opties verder toegelicht.

Communicatie
Voor de communicatie wordt gebruik gemaakt van de protocollen en communicatiesoftware die voor de betreffende terminal beschikbaar zijn. Via cradle, wifi of gprs worden gegevens als bestand uitgewisseld met lokale of netwerk computer (server). Dankzij internet zijn plaats van registratie en verwerking volledig onafhankelijk van elkaar. 

Prijzen
Deze speciale toepassingen worden uitsluitend aangeboden via onze partners die u een passende offerte kunnen aanbieden voor een totaaloplossing.

2016 © Solicom International | algemene voorwaarden