nlende

Oplossingen

Software creëert mogelijkheden

Vaak wordt gedacht dat met de aanschaf van een mooie terminal uw
registratieprobleem is opgelost. Vergeten wordt dan dat dit apparaat
nog wel geleerd moet worden wat er gescand moet worden, welke controles
moeten plaatsvinden en hoe deze informatie uiteindelijk terecht zal komen
in uw administratie. Kortom om een oplossing te realiseren is naast de
hardware is er ook nog software nodig.

Lees hier over onze standaard-, speciale- en maatwerkoplossingen.

Onze Windows toepassingen zijn ontstaan vanuit praktijkbehoeftes en vullen aan waar uw huidige backoffice tekort schiet. De programma's zijn eenvoudig van opzet, zodat u er direct mee aan de slag kunt en overbruggen behoeftes die ontstaan bij de inzet van mobiele apparaten. 

Met behulp van TimeSlot reserveren planners van transportbedrijven zelf de beschikbare tijden voor het laden of lossen van goederen op een depot. TimeSlot geeft op elk moment een overzicht van beschikbare tijden en voorkomt onnodig wachten aan de poort.

Voor het afdrukken van labels onder Windows bestaan verschillende geavanceerde, maar kostbare softwarepaketten waarmee ook labels ontworpen kunnen worden. In de praktijk worden deze pakketten vaak alleen gebruikt voor het afdrukken van labels. Wanneer er enkel behoefte bestaat aan deze afdrukfunctie, dan bevat Solicom Labeler alles dat u nodig heeft.

Wanneer uw mailbox wordt gebruikt voor het ontvangen van  bestanden is Downloader de tool om deze automatisch op te halen en de verstuurde bijlagen in een map te plaatsen.

Met behulp van ParcelTrace kan informatie worden bijgehouden van pakketten die met behulp van ParcelScan zijn geregistreerd. Het programma geeft overzichten van gescande pakketten per datum, route, status en scanhistorie. ParcelTrace is bedoeld voor koeriersbedrijven die meer inzicht willen in de vervoerde pakketten.

Bent u op zoek naar een tool om gegevens uit verschillende bronnen samen te voegen, dan is Merger de oplossing!

Wanneer u behoeft heeft aan het converteren van gegevens in CSV of Excel formaat is Solicom Converter de tool die zoekt!

2016 © Solicom International | algemene voorwaarden