nlende

Oplossingen

Software creëert mogelijkheden

Vaak wordt gedacht dat met de aanschaf van een mooie terminal uw
registratieprobleem is opgelost. Vergeten wordt dan dat dit apparaat
nog wel geleerd moet worden wat er gescand moet worden, welke controles
moeten plaatsvinden en hoe deze informatie uiteindelijk terecht zal komen
in uw administratie. Kortom om een oplossing te realiseren is naast de
hardware is er ook nog software nodig.

Lees hier over onze standaard-, speciale- en maatwerkoplossingen.

In samenwerking met leveranciers van bestaande administratieve systemen in diverse sectoren hebben wij in het verleden verschillende standaard oplossingen gerealiseerd. Deze specials zijn wellicht ook in uw situatie toepasbaar of kunnen dienen als vertrekpunt voor een nieuwe oplossing. Vanwege het specifieke karakter worden deze toepassing uitsluitend via onze gespecialiseerde partners verkocht.

Special voor het doen van voorraadregistraties binnen de hospitality sector realiseerden wij de Inventscan oplossing. Met behulp van een handscanner worden vanaf een centrale website artikel- en locatiegegevens opgehaald. Vervolgens kan een ruimte worden gescand en alle artikelen die zich in deze ruimte bevinden. Nadat artikelen gescand zijn worden op de terminal de tellingen getotaliseerd en als Excel-sheet aan alle betrokkenen (leiding, boekhouder etc.) per mail verstuurd.

Podoba is een pakket dat gespecialiseerd in het registreren van arbeid en oogstgegevens in de land en tuinbouw. Met de Podoba Mobile handterminal kunnen op een flexibele wijze aan een handeling gerelateerde gegevens worden vastgelegd. Denk hierbij aan medewerker, perceel, rij, kant container, gewicht of aantal.

Voor de registratie van middelen en materialen binnen Metacom realiseerden wij verschillende mobiele toepassingen op basis van webservices.

BlueMobile is de standaard configureerbare oplossing die probleemloos samenwerkt met BlueRetail de geintegreerde winkeloplossing van Newway.

Samen met onze partner Unidis ontwikkelden wij een handterminal toepassing waarmee bestellingen, ontvangsten, verkooporders en inventarisatie kan worden uitgevoerd. Gegevens worden realtime met Multivers uitgewisseld zodat u altijd beschikt over de juiste informatie.

Voor de interactieve controle en registratie van via websites uitgegevens tickets realiseerden wij in samenwerking met PayLogic een op de Heliscan gebaseerde oplossing. Zo kunnen overal waar uw telefoon dekking heeft toegangsbewijzen worden gescand.

Samen met Veiligheids Techniek Nederland ontwikkelden wij een programma voor de controle en registratie van ademluchtapparatuur. Middels een connector-toepassing worden de registraties rechtstreeks vastgelegd de in database van Labtronic.

Meer info: www.vtn.nl 

Samen met onze collega’s van Visual Systems ontwikkelden wij diverse registratie toepassingen voor het registreren van uitgifte, retouren en voorraad. Als hardware wordt een verscheidenheid aan scanoplossingen ingezet.

Speciaal voor het verzamelen van Weborders met behulp van een handterminal ontwikkelden wij WebCollect. Orders worden als header/detailregels in een bestand geplaatst waarvan de naam correspondeert met het ordernummer. De terminal kan naar keuze een of meer orders bevatten, steeds wordt er een order tegelijk verzameld. Naar afloop worden de verzamelde orders terug gemeld aan het systeem.

Voor het MKB is Sage in het buitenland een bekende administratieve oplossing. Voor het registreren van inventaris en filiaaltransfer realiseerden wij op basis van S-Matrix een flexibele oplossing.

Voorzie uw vertegenwoordigers van een compacte terminal met de informatie die zij nodig hebben: routes, klanten, voorraad, bestellingen, openstaande posten en berichten. Registreer effectief uw activiteiten en orders zodat tijd en aandacht overblijft voor het contact met uw klant.

Logistiek kan ook als boekhouden worden benaderd. Welkom in de wereld van Scopin, waarvoor wij een bijzonder eenvoudig te gebruiken toepassing ontwikkelden op basis van de Scanndy terminal.

2016 © Solicom International | algemene voorwaarden