nlende

Oplossingen

Software creëert mogelijkheden

Vaak wordt gedacht dat met de aanschaf van een mooie terminal uw
registratieprobleem is opgelost. Vergeten wordt dan dat dit apparaat
nog wel geleerd moet worden wat er gescand moet worden, welke controles
moeten plaatsvinden en hoe deze informatie uiteindelijk terecht zal komen
in uw administratie. Kortom om een oplossing te realiseren is naast de
hardware is er ook nog software nodig.

Lees hier over onze standaard-, speciale- en maatwerkoplossingen.

Configureerbaarheid
Omdat de praktijk leert dat ieder bedrijf zijn eigen manier van werken heeft, zijn onze toepassingen op verschillende manieren aan te passen via een configuratiebestand. Dit configuratie bestand kan met een eenvoudige editor zoals kladblok worden aangepast en bevat per regel parameter (<Sleutelnaam>=<Waarde>). 

Programmavolgorde
De programma’s zijn menugestuurd en ingesteld op de meest voorkomende gebruiksvolgorde. Met behulp van scriptinstellingen kunnen echter ook andere afwijkende volgordes van programmapunten worden ingesteld, waarbij desgewenst geen menu wordt getoond. Met deze workflow-benadering wordt u als gebruiker automatisch in de juiste volgorde door uw werkzaamheden begeleid.

Gegevensopslag
Ter besparing van geheugenruimte kunnen velden vanuit het configuratiebestand een kortere lengte krijgen toegewezen, zodat tabellen minder geheugenruimte in beslag nemen. Eventueel niet gebruikte velden behoeven op deze wijze niet te worden opgeslagen.

Validatiemogelijkheden
Ter controle op juistheid van de geregistreerde gegevens kunnen extra controles worden toegevoegd. Zo kunnen toegestane barcodes, veldlengtes, veldinhoud en formaat worden ingesteld.

Programmaopties
De verschillende programmaobjecten kennen daarnaast een groot aantal instelmogelijkheden. Wanneer de standaardinstelling niet gewenst is, kan deze worden gewijzigd. In de bij het programma aanwezige documentatie worden de mogelijke opties verder toegelicht.

Communicatie
Voor de communicatie wordt gebruik gemaakt van de protocollen en communicatiesoftware die voor de betreffende terminal beschikbaar zijn. Via cradle, wifi of gprs worden gegevens als bestand uitgewisseld met lokale of netwerk computer (server). Dankzij internet zijn plaats van registratie en verwerking volledig onafhankelijk van elkaar. 

Prijzen
Basis toepassingen worden aangeboden als licentie voor per terminal of werkplek. Vraag een offerte op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2016 © Solicom International | algemene voorwaarden